Skip to main content

En Wordpress-byrå i Göteborg!       031-38 60 600     info@webbproffs.se

3 apr, 2023

Uppgradering av prisbelönt författares webbsajt

Kvinnliga händer som skriver på en bärbar dator
Uppgradering av prisbelönt författares webbsajt

Lene Fogelberg är en "Wall Street Journal Bestselling Author" och vi har renoverat och uppgraderat hennes webbplats till den senaste WordPress 6.x och YOOtheme 3.x. Webbplatsen innehåller hennes böcker, inklusive The Lightning Tree, The Oaken Queen och Beautiful Affliction, som alla finns tillgängliga på Amazon.com.

Renoveringen har gett webbplatsen en ny och uppfriskande look, och med kraften hos YOOtheme har Lene Fogelbergs webbplats blivit mer dynamisk och lättare att navigera. Den nya designen inkluderar också integreringar till nyhetsbrev via Mailchimp.com och Lene Fogelbergs Instagram-flöde.

Webbplatsen har en bloggsektion där Lene Fogelberg delar med sig av sina tankar och erfarenheter. Med integreringen till nyhetsbrev via Mailchimp.com kan besökare nu anmäla sig för att få Lene Fogelbergs senaste uppdateringar, nyheter och evenemang direkt till sin inkorg.

Sammanfattningsvis har vi gjort https://lenefogelberg.com/ mer modern, interaktiv och lätt att använda. Med den senaste WordPress-plattformen 6.x och YOOtheme Page Builder 3.x kan besökare enkelt navigera och utforska hennes böcker, blogg och annat innehåll. Integreringen till nyhetsbrev via Mailchimp.com och Lene Fogelbergs Instagram-flöde lägger till en personlig touch på webbplatsen och gör det lättare för fansen att hålla kontakten med hennes arbete.

Besök Lene Fogelbergs uppgraderade webbplats idag och utforska hennes böcker, blogg och annat innehåll. Ni hittar hennes nya webbsajt på https://lenefogelberg.com/