Skip to main content

En Wordpress-byrå i Göteborg!       031-38 60 600     info@webbproffs.se

Prispokaler i guld
Kuncase & referenser

Snygga och funktionella hemsidor på CMS-verktyg

Som en webbyrå specialiserad på öppna CMS-verktyg erbjuder vi en mångfald av tjänster för att hjälpa företag och organisationer att nå sina online-mål. Oavsett om du tillhör näringslivet, den offentliga sektorn eller en förening kan vi skapa en skräddarsydd webbplats baserad på öppna plattformar, som möter dina unika behov. Vi har framgångsrikt levererat lösningar till en rad kunder från olika sektorer sedan vår etablering år 2011.

Här finner ni ett urval av kunder vi har assisterat sedan starten av vår verksamhet som Webbproffs.se.

Här under följer ett axplock av referenser. Ta gärna en titt bland våra nyheter också för mer exempel på det absolut senaste vi gjort.

Företagshemsidor

Offentlig sektor

Föreningshemsidor

E-handel

En flicka har limmat fast sin hand på sin kind

Fotograf: Sven Prim

Mer än bara webb!

På Webbproffs handlar det inte enbart om webbdesign. Vi erbjuder även våra kunder hjälp med att skapa grafiska identiteter, logotyper och reklamkampanjer. Ett exempel på detta är vårt framgångsrika samarbete med ett bemanningsföretag inom sjukvårdsbranschen, där vi samarbetade med den erfarna fotografen Sven Prim för att förverkliga våra idéer. Vi strävar efter att erbjuda en helhetslösning som omfattar både visuell design och webbutveckling.

Här följer fler bilder ifrån denna kampanj...

En kille har ramlat med cykeln och sitter fast i ekrarna

Fotograf: Sven Prim

Trendiga logotyper

En trendig varumärkessymbol är avgörande för att sticka ut på dagens konkurrenspräglade marknad. Ofta har våra kunder haft äldre logotyper som inte harmonierar med modern webbdesign. Genom vår erfarenhet har vi lärt oss att skapa en imponerande symbol som fungerar både digitalt och i tryckt form. Låt oss vara med dig på resan att skapa en varumärkessymbol som verkligen fångar uppmärksamheten.

Exempel på loggor vi skapat åt kunder:

En kille har byggt en farlig ramp i sin trädgård

Fotograf: Sven Prim

Kraftfulla varumärkesidentiteter

En kraftfull varumärkesidentitet är essentiell för att skapa ett igenkännbart varumärke. Vi är experter på att utveckla en varumärkesidentitet som är skräddarsydd för din verksamhet och effektivt kommunicerar ditt budskap. Låt oss guida dig i att skapa en stark och enhetlig grafisk identitet som gör avtryck i dagens digitala era.

En tjej tar farlig selfie och håller köttbit runt lejon

Fotograf: Sven Prim

Kreativa digitala projekt

Genom åren har vi inte bara skapat webbsidor, utan även engagerats i diverse sidoprojekt för att hjälpa våra kunder inom en mängd olika områden. Vi har styrt drönare vid invigningen av Göteborgs Stad, utformat imponerande företagspresentationer i PowerPoint och skapat talrika epostsignaturer och nyhetsbrevsmallar. Dessa är bara några exempel på de många digitala projekt vi har varit involverade i för att stödja våra kunder.

Vi brinner för teknologi och design och kan inte motstå att följa de senaste framstegen inom vår bransch. Genom vår nyfikenhet har vi utvecklat en bred kunskap inom områden som är nära relaterade till våra dagliga webbutvecklingsprojekt.

Netjakt.se

- Njut av förstklassig service och utrustning för jägare på Netjakt.se - din ultimata destination för jaktprylar!

Netjakt.se är ett framstående e-handelsföretag och distributör med bas i Kungsbacka, som specialiserar sig på jaktutrustning av högsta kvalitet. Deras webbplats erbjuder en modern design och en användarvänlig upplevelse skräddarsydd för jägare som letar efter förstklassiga produkter. Genom att använda ett CMS-verktyg och e-handelskomponent har de integrerat sin webbplats med vår egna VMuikit-komponent, vilket gör det enkelt att använda YOOtheme Pro Page Builder tillsammans med VirtueMart.

Sedan de startade år 2014 har Netjakt.se erbjuda ett brett sortiment av jaktutrustning genom sin e-handelsplattform och andra återförsäljare. De innehar en återförsäljartillstånd från Polismyndigheten för vapen och är specialiserade på optik och fästen för optik. De erbjuder toppmärken som Swarovski, Zeiss och Kahles, för att nämna några. Dessutom tillverkar de sina egna produkter under varumärket Venator Edge.

Det som verkligen sätter Netjakt.se isär är deras engagemang för att erbjuda förstklassig och personlig service. Deras kunniga personal finns alltid tillgänglig för att besvara frågor och ge råd om vilken utrustning som passar bäst. Om du är en passionerad jägare som letar efter det bästa inom jaktutrustning, är Netjakt.se platsen för dig. Besök deras webbplats idag och upplev en service och produkter av högsta kvalitet.

ett kikarsikte för jakt ett kikarsikte för jakt

VMuikit X

Vårt egenutvecklade system för e-handel VMuikit X är grunden för sajten

älgar i en skog älgar i en skog

Stark SEO

Som för alla e-handlare var SEO väldigt viktigt och mycket jobb är gjort för detta

Skibranas.se

- Skidstugor att hyra i Branäs - En exklusiv webbplats!

Branäs, en välkänd skidort i Sverige, erbjuder fantastiska skidupplevelser och Skibranäs har stugor för uthyrning till besökare. Vi har haft ett långvarigt samarbete med Skibranäs sedan 2013 och gradvis utvecklat en webbplats som garanterar enastående användarupplevelse för alla som är intresserade av att hyra stugor. Byggd med modernt CMS-verktyg och designad med YOOtheme Pro-sidbyggaren (YOOtheme fungerar till WordPress), innehåller webbplatsen skräddarsydda element och funktioner som är specifikt anpassade för stuguthyrning.

Vi skapade ett specialutvecklat bokningssystem som gör det smidigt för användare att boka stugor enligt Skibranäs unika periodsystem. Webbplatsen har också en intuitiv sök- och filterfunktion med integrerad Open Street Map för enkel navigering.

Stugorna har detaljerade beskrivningar, bildgallerier och till och med videor för att ge en heltäckande bild av varje boendealternativ. Vi har även satsat på SEO-optimering, vilket har resulterat i topprankningar på Google.

Resultatet är en användarvänlig webbplats som hjälper Skibranäs att locka ännu fler besökare till sina fantastiska stugor.

stugor i branäs stugor i branäs

Unikt boknings-
system

Helt unikt och anpassat bokningssystem för Skibranäs stuguthyrning i Branäs.

snöskoter i branäs snöskoter i branäs

Special-
utveckling

Vi har skräddarsytt funktioner för YOOtheme Pro för skibranas.se

Oemelectronics.se

- OEM Electronics - Ett företag i framkant!

OEM Electronics har i över fyrtio år försett tillverkare inom elektronik- och vitvaruindustrin i norra Europa med komponenter och utrustning. Vårt uppdrag är att stödja den svenska industrin i att skapa världsledande produkter genom att erbjuda en bred kunskap om tillämpningar och ett omfattande sortiment från våra ledande leverantörer.

För att behålla vår tekniska expertis och ge effektiv service till våra kunder har OEM Electronics organiserat sig i produktområden. Varje område har sina egna specialister och säljare som kan erbjuda rätt komponenter och lösningar för varje unikt behov.

Vi är stolta över att ha lanserat OEM Electronics nya företagswebbplats, som bygger på öppna plattformar och använder YOOtheme Pro. Webbplatsen är flerspråkig och stödjer svenska, danska och polska, och presenterar en bred portfölj av produkter. För att tydligt visa våra olika produktsegment har vi implementerat en imponerande Mega Menu på webbplatsen.

Den nya företagswebbplatsen ger inte bara våra kunder en omfattande överblick över OEM Electronics produkter, utan lyfter även fram vår tekniska expertis och vårt engagemang för att erbjuda utmärkt kundservice. Med en användarvänlig design och enkel navigering underlättar webbplatsen för våra kunder att hitta det de behöver och komma i kontakt med rätt produktspecialister och säljare.

Sammanfattningsvis är OEM Electronics nya företagswebbplats ett utmärkt exempel på hur en webbplats kan framhäva ett företags expertis och erbjuda enastående kundservice. Vi är redo att ta industrin till nya höjder!

elektronikdelar elektronikdelar

Multidomän & Flerspråkstöd

Ett CMS-verktyg tar hand om tre språk på tre domäner på oemelectronics.se, oemelectronics.pl och oemelectronics.dk

elektronikdelar elektronikdelar

Megameny

Med väldigt många kategorier av produkter behövdes en större såkallad megameny.

Wahlstrom-steijner.se

- Arkitektbyrå i hjärtat av Göteborg!

Wahlström & Steijer är en etablerad arkitektbyrå med över 30 års erfarenhet inom design av olika typer av byggnader, såsom skolor, förskolor, museer, administrationsbyggnader, bibliotek och konstnärliga uttrycksplatser. Byrån har prisats för sina innovativa konceptprojekt och för närvarande består teamet av tio dedikerade medarbetare som arbetar från sitt centrala kontor i Göteborg.

För att exponera sin imponerande portfölj och hålla sina kunder uppdaterade med de senaste nyheterna och pressmeddelandena behövde Wahlström & Steijer en modern webbplats. De vände sig till oss, och efter noggrant övervägande rekommenderade vi användningen ett modernt CMS-verktyg och den senaste versionen av YOOtheme Pro (som fungerar till WordPress) för att möta deras behov på bästa sätt.

Vi utformade en modern och stilfull webbplats som fokuserar på att presentera högkvalitativa bilder och fotografier av deras omfattande arbete och projekt. Dessutom inkluderade vi ett arkiv för nyheter och pressmeddelanden för att visa upp deras senaste framgångar och publicitetsomtaler.

Vi är stolta över att ha samarbetat med Wahlström & Steijer på detta projekt och är glada över det uppnådda resultatet. Genom vår gemensamma ansträngning har vi skapat en webbplats som verkligen speglar deras kompetens och dedikation.

arkitektritning arkitektritning

Avskalad design

En avskalad och ren design som lyfter fram alla högkvalitativa bilder och foton av alla deras arbeten och projekt

ett arkitektkontor i Göteborg ett arkitektkontor i Göteborg

Nyhets & press -arkiv

Vi inkluderade också ett nyhetsarkiv och ett pressarkiv för att visa upp deras senaste prestationer och pressomnämnanden.

Julbordsguiden.se

- Upptäck det ultimata julbordet!

Att leta efter det perfekta julbordet i Sverige kan vara en spännande utmaning, men med vår webbplats, Julbordsguiden.se, blir det enklare än någonsin. Genom vår sofistikerade kartfunktion och smarta filter kan användarna snabbt hitta och boka bord som matchar deras preferenser.

Webbplatsen är uppdelad i olika län och städer, såsom Stockholm, Göteborg och Malmö, och varje område har sina egna unika kategorier på grund av det stora utbudet av restauranger.

På Julbordsguiden.se erbjuder vi ett brett utbud av julbordsalternativ med olika teman och specialiteter. Oavsett om du föredrar det traditionella, skaldjur, en festlig atmosfär, underhållning, en unik båtupplevelse, en historisk herrgårdsmiljö, vegetariska alternativ eller till och med möjligheten att övernatta, så har vi något som passar just dig.

Oavsett om du letar efter en mysig familjemiddag eller en spektakulär kväll med kollegorna, kommer du hitta det perfekta alternativet på Julbordsguiden.se. Vi tar dig med på en smakresa du sent kommer glömma!

ett svenskt julbord ett svenskt julbord

Avancerad filter- och kartfunktion

Helt unikt och anpassad kartfunktion togs fram till projektet.

en tomte på julafton en tomte på julafton

Snyggt och engagerande jul-tema

Vi fick en väldetaljerad skiss på designen. Vi följde denna till punkt och prickar.

Vivab.se

- En hållbar strategi för kommunala tjänster!

Vivab är ett kommunägt företag som strävar efter en hållbar framtid genom att minska miljöpåverkan med hjälp av hållbara VA- och avfallslösningar. De levererar dricksvatten, hanterar avloppsvatten och tar hand om avfall för invånare och företag i Varberg och Falkenbergs kommuner i Sverige.

Vi assisterade Vivab i utvecklingen av en modern och flexibel webbplats som tydligt framhäver deras engagemang för hållbarhet och ger enkel åtkomst till deras tjänster. Vi implementerade också ett speciellt verktyg för driftstörningar, integrerat med Google Maps, för att ge användare realtidsinformation om eventuella avbrott i tjänsterna.

En annan viktig funktion på webbplatsen är katalogen för källsortering, som erbjuder sök- och filtreringsmöjligheter för att guida besökare om var olika typer av avfall bör sorteras för avfallshantering eller återvinning. Webbplatsen inkluderar också dedikerade sidor för återvinningscentraler, som ger tydliga öppettider och karta över anläggningarna.

Med den nya webbplatsen har Vivab förbättrat sin digitala närvaro och gjort det enklare för kunder att använda deras tjänster. Genom att betona hållbarhet och tillhandahålla innovativa verktyg och resurser har webbplatsen hjälpt Vivab att inspirera till hållbara val och främja en bättre framtid för alla.

en vattenkran en vattenkran

Driftstörnings-system

Ett unikt anpassat system för rapportering ad driftstörningar togs fram åt projektet.

ett naturområde ett naturområde

Tillgänglighet

Mycket focus har lagts på att se till att vivab.se är så tillgänglighetsanpassad som det går.

Kommun.falkenberg.se

- Öppen källkod och licensfri kommunwebbplats!

Falkenbergs kommun har en modern och välfungerande webbplats (https://kommun.falkenberg.se) som erbjuder en bred palett av tjänster till sina besökare. Webbplatsen bygger på Joomla!® 4 och använder YOOtheme Pro som sidbyggare, vilket ger en användarvänlig och intuitiv upplevelse.

En av de mest användbara funktionerna på webbplatsen är dess avancerade sökfunktionalitet, som underlättar för besökare att hitta en mängd olika tjänster i Falkenberg. Dessutom erbjuder webbplatsen en omfattande lista över alla digitala regeringstjänster, vilket ger medborgarna enkel tillgång till viktig information.

Webbplatsens moderna design och funktioner gör den lätt att navigera och använda, med tydliga menyer och intuitiva gränssnitt. Dessutom har webbplatsen verktyg för dokument- och filhantering, vilket gör det enkelt att hitta och ladda ner viktiga dokument och formulär.

Slutligen har webbplatsen ett system för att rapportera driftstörningar, vilket ger medborgarna möjlighet att snabbt och enkelt rapportera problem i Falkenbergs infrastruktur. Genom detta system kan eventuella problem åtgärdas snabbt och förbättra livskvaliteten för alla invånare.

Sammanfattningsvis är Falkenbergs kommunwebbplats ett utmärkt exempel på hur en välutformad och funktionell webbplats kan erbjuda värdefull information och tjänster till medborgarna. Den förbättrar deras livskvalitet och underlättar engagemanget med den lokala regeringen.

falkenberg falkenberg

Sitevision alternativ

Joomla!® är ett alternativ till Sitevision för såkallade "kommunwebbar"

ett stadshus ett stadshus

Smartsök

Smarta sökfunktioner som presenterar sökresultat dynamiskt.

Intranet.falkenberg.se

- Falkenbergskommuns anställdas intranät!

Joomlaproffs har varit en viktig faktor för att effektivisera kommunikation och arbetsflöde för anställda i Falkenbergs kommun. Som ett intranät byggd med Joomla!®, riktar den sig till alla olika offentliga sektorer och avdelningar i kommunen, vilket säkerställer att anställda kan enkelt komma åt kritisk information och dokument.

En av de mest framträdande funktionerna på intranätet är dess "interna sociala mediefunktion", som fungerar på liknande sätt som Facebook. Denna funktion har gjort kommunikationen mellan kollegor mer effektiv, vilket möjliggör bättre samarbete och idédelning.

Dessutom gör sökfunktionerna på webbplatsen det enkelt att hitta relevant information utan krångel. Intranätet har också en mängd artiklar och dokument relaterade till dagliga arbetsprocesser, vilket gör det möjligt för anställda att hålla sig informerade kring hur arbetssätt bör utföras.

Slutligen så ges alla anställda regelbundna nyheter och uppdateringar om kommunen, vilket säkerställer att de alltid är medvetna om de senaste utvecklingarna.

falkenberg falkenberg

Internt "Facebook"

Med ett kraftfull internt socialt nätverk blir kommunikationen enkel

en digital stadsövervy en digital stadsövervy

Special-
utveckling

Vi har skräddarsytt funktioner för både Joomla!® CMS och YOOtheme Pro för skibranas.se

Intranätet låst för endast anställda i kommunen.

Center mot hemlöshet

- En webbplats för att bekämpa hemlöshet!

Center mot Hemlöshet är ett projekt finansierat av staten och drivs av Göteborgs kommun. Dess webbplats, som återfinns på https://centermothemloshet.goteborg.se, erbjuder en karta med filtreringsalternativ för olika tjänster som kan vara till hjälp för personer som är hemlösa. Den innehåller också en podcast med intervjuer av verkliga människor som har påbörjat sin resa ut ur hemlöshet, nyhetsartiklar och en mängd resurser och länkar.

För de som har svårigheter att använda webbplatsen själva eller inte har tillgång till en dator och internet finns en fysisk plats på Kronhusgatan där centrets personal finns tillgänglig mellan 13.00 och 16.00, måndag till fredag. De erbjuder hjälp och vägledning till besökare för att hänvisa dem till andra aktiviteter i staden baserat på deras individuella behov.

Webbplatsen har en modern design, användarvänliga funktioner och en personlig touch som gör den till en värdefull resurs för dem som behöver stöd och hjälp i kampen mot hemlöshet.

en stor stad en stor stad

Karta med filter

Helt unikt och anpassat kart- och filterfunktion byggdes för att ge ett enkelt verktyg att hitta hjälp.

ett tält för hemlös ett tält för hemlös

Videokurser

De som jobbar på Center mot hemlöshet har fått en rad videokurser kring hur man hanterar plattformen

Ducatiklubben.se

- Upptäck den ultimata plattformen för Ducati-entusiaster!

Ducatiklubben.se är den idealiska virtuella samlingsplatsen för Ducati-älskare i Sverige och erbjuder en mängd spännande funktioner till sina medlemmar. Klubbens webbplats innefattar en webbshop där medlemmar kan införskaffa biljetter till evenemang, tillbehör och exklusivt merchandise. Medlemmarna kan även njuta av en avdelning för köp och försäljning där de kan handla delar med andra likasinnade medlemmar.

Webbplatsen inkluderar även ett forum byggt med "Kunena Forums" där medlemmarna kan diskutera allt relaterat till att äga och köra en Ducati. Här finns alltid några genuina Desmoholics som har kunskapen och glädjen att bistå med hjälp och råd. Dessutom rymmer webbplatsen en kalender över kommande evenemang, vilket ger medlemmarna möjlighet att hålla sig uppdaterade om klubbens aktiviteter, inklusive track days, kaffeträffar och mycket mer.

Ducatiklubben.se underlättar för medlemmarna att gå med i klubben och förnya sina medlemskap genom automatiska årliga betalningar. Klubben erbjuder en rad fördelar till sina medlemmar, såsom fullständig tillgång till webbplatsen, en klubb-tidning i PDF-format kallad "Cucciolo", förmånliga erbjudanden på banträffar med högsta säkerhetsstandarder, möjligheten att delta i årliga klubbtävlingar på vägarna och chansen att erhålla licens inom alla SVEMO-discipliner.

Sammanfattningsvis är Ducatiklubben.se den perfekta virtuella gemenskapen för Ducati-entusiaster i Sverige, med sin omfattande webbshop, köp-och-sälj-avdelning, levande forum och detaljerad evenemangskalender. Gå med idag och upplev den spännande världen av öppna vägar tillsammans med andra passionerade Ducatisti!

ducati motorcykel ducati motorcykel

Köp-och-sälj-avdelning

Ett anpassat system för medelmmar togs fram för att kunna lägga in annonser för reservdelar.

en grupp människor pratar i cirkel en grupp människor pratar i cirkel

Avancerat forum

Kunena är ett välutvecklat forum för Joomla!® CMS med 10 år av historia och nya funktioner årligen.

Kulturungdom.se

- Ge unga möjlighet att utforska sin passion - KulturUngdom!

KulturUngdom är en ideell organisation som aktivt stöder den strategiska utvecklingen av kulturlivet i kommunerna i Västra Götaland. Deras uppdrag är att erbjuda unga människor möjlighet att förverkliga sina idéer och visioner. Med en omfattande medlemsbas och en styrelse bestående av kreativa individer under 30 år, bildar KulturUngdom ett fantastiskt nätverk av musiker, poeter, konstnärer, entreprenörer och mycket mer.

Deras webbplats, byggd med Joomla!® och YOOtheme Pro sidbyggare, erbjuder enastående och progressiv design som smälter perfekt samman med deras ungdomskulturinriktning. Men den mest imponerande tekniska bedriften är deras omfattande K-Pengar-stipendieansökningssystem. Genom en enkel process kan administratörerna granska och bedöma ansökningar, vilket gör hela ansökningsförfarandet smidigt och effektivt.

Webbplatsen innehåller också ett arkiv över alla godkända projekt, komplett med ett fotogalleri som ger besökarna möjlighet att beundra det fantastiska arbete som genomförts med stöd av K-Pengar. Med över 150 stödda projekt varje år utgör K-Pengar-stipendierna en central del av deras organisation.

KulturUngdom är en inspirerande förebild för en organisation som ger unga människor chansen att följa sina passioner. Deras webbplats är inte bara visuellt imponerande, den erbjuder också praktiskt stöd till individer och grupper för att förverkliga sina kreativa idéer. Anslut dig till deras nätverk och bli en del av den dynamiska gemenskapen av unga kreatörer i Västra Götaland.

en konsert för ungdomar en konsert för ungdomar

K-Pengar ansökningssystem

Helt unikt och anpassat system för att ansöka om pengar till sitt kulturprojekt.

en lite filmstudio för student en lite filmstudio för student

Ungdomlig design

Modern och trendig design som passa unga kulturutövare.

Moderaterna.info

- Det perfekta intranätet för Moderaterna - en central knutpunkt!

Vi hade förmånen att samarbeta med det svenska politiska partiet Moderaterna för att utveckla ett intranät som skulle fungera som en central hubb för partiets medlemmar.

Detta intranät, tillgängligt på https://moderaterna.info, erbjuder en rad kritiska funktioner som är avgörande för partiets verksamhet. En av de mest betydelsefulla funktionerna är nyhetssektionerna för alla regioner i Sverige. Detta möjliggör för partiets medlemmar att hålla sig uppdaterade om de senaste nyheterna och händelserna som äger rum i deras respektive regioner, vilket är avgörande för att framgångsrikt organisera kampanjer.

Intranätet erbjuder också en smidig inloggning med BankID-integration som vi har implementerat.

Förutom detta har intranätet även en dokumenthanteringsfunktion som gör det möjligt för partiets medlemmar att ladda ner kampanjmaterial och logotyper. Detta underlättar för medlemmarna att få tillgång till de resurser de behöver för att organisera och främja partiets evenemang, demonstrationer och andra initiativ.

ett kontor med många skrivbord ett kontor med många skrivbord

Dokument & fil-hanterare

Med hjälp av DocMan till Joomla!® har Moderaterna ett kraftigt verktyg för filer till alla medlemmar.

ett nätverk med server och bärbara datorer ett nätverk med server och bärbara datorer

Nyhetskategorier

Med regionala medlemmar och kontor över hela sverige är det viktigt med riktad information per region.

Intranätet låst för endast medlemmar i partiet.

Mabranaturligt.se

- Välj det naturliga alternativet för att främja din hälsa - välj Må Bra Naturligt!

Må Bra Naturligt AB är ett litet familjeägt företag som strävar efter att hjälpa människor att uppnå optimal hälsa genom att erbjuda ett brett sortiment av naturliga hälsoprodukter. Deras webbshop, mabranaturligt.se, är en modern och användarvänlig plattform som erbjuder ett omfattande utbud av produkter såsom vitaminer, mineraler, kosttillskott, litteratur och självvård.

Företagets ägare och VD, Theresa Ramabaran, är en engagerad forskare med en doktorsexamen i livsmedelskemi och en omfattande erfarenhet av att utveckla läkemedel, kosmetika och livsmedelsprodukter. Hennes fokus på fytokemikalier och deras hälsoeffekter har möjliggjort att företaget kan erbjuda en rad högkvalitativa naturliga hälsoprodukter som är både effektiva och säkra.

Byggd med YOOtheme Pro sidbyggaren (som fungerar till WordPress och har inbyggt stöd för WooCommerce) som gör det enkelt att dynamiskt bygga sidorna för produkter och kategorier.

Förutom att erbjuda produkter inkluderar webbplatsen även ett arkiv med hälsosamma recept för populära maträtter, vilket gör det till en komplett lösning för alla dina hälsobehov. Sammanfattningsvis är Hälsa Naturligt det idealiska valet för alla som vill förbättra sin hälsa på ett naturligt sätt.

nyttig mat nyttig mat

Lätthanterlig e-handel

Med våra verktyg för e-handel kan du använda en sidbyggare för alla delar.

nyttiga matprodukter nyttiga matprodukter

Receptarkiv

En specialfunktion för att lista recept med ingrediens multiplikator för enkel ökning och minskning (per person)

Livingstudio.se

- Innovativ e-handel, tillsammans mot framgång.

Vårt samarbete med Living Studio, en aktör inom inredningsbranschen, har resulterat i ett framgångsrikt e-handelsprojekt. Hos Joomlaproffs mötte vi Living Studios krav och designade en skräddarsydd e-handelsplattform som exponerar deras unika produktsortiment på bästa sätt. Med kreativ webbutveckling och design kunde vi skapa en användarvänlig och inspirerande digital butik (Vi använde YOOtheme Pro som fungerar till WordPress och WooCommerce).

Genom att implementera betalningslösningar och optimera logistikprocesser lyckades vi förbättra kundupplevelsen och öka konverteringarna för Living Studio. Vår tekniska expertis och engagemang möjliggjorde en betydande förstärkning av deras online-närvaro, vilket öppnade dörrarna till nya och expanderande marknader inom e-handeln. Samarbetet med Living Studio har varit både givande och stimulerande, och vi är stolta över att ha bidragit till deras framgångar inom den dynamiska världen av e-handel.

Vi ser fram emot att fortsätta vår partnerskap med Living Studio och stödja deras fortsatta tillväxt. Genom att upprätthålla vår passion för innovation och vårt engagemang för överlägsen kundservice strävar vi efter att hjälpa våra kunder att nå sina digitala mål och maximera sin potential på den globala e-handelsarenan.

en lampa en lampa

YOOtheme Pro webbshop

Med YOOtheme Pro kan kunden enkelt styla om alla delar av webbutiken.

En SECRID korthållare En SECRID korthållare

Snabb kassa

Extremt snabb kassa med Klarna Checkout som betalmetod

Sydskanesemse.se

- En modern plattform för motorcykelentusiaster

För Sydskånes EmSe, en förening för motorcykelentusiaster, har vi skapat en ny webbplats som både moderniserar och förenklar deras digitala närvaro.

Webbplatsen innehåller funktioner och här listar vi några som vi tycker sticker ut:

  • Årsmedlemshantering: Enkel förnyelse av medlemskap och hantering, understödd av en säker betallösning.
  • Eventhantering: Medlemmar kan enkelt köpa biljetter till klubbens evenemang, vilket förenklar processen för både arrangörer och deltagare.
  • Integration med Fortnox: Automatiserad bokföring där alla kontohändelser kommer in i Fortnox direkt.
  • Medlemsprofiler: En dedikerad sida för varje medlem med överskådlig information om deras aktiviteter och medlemskap.
  • Poängsystem: Ett innovativt system där medlemmar kan tjäna poäng genom att bidra till klubbens verksamhet, vilket kan användas för rabatter eller förtur till evenemangsbiljetter.
  • GDPR-stöd: Fullständig efterlevnad av EU:s dataskyddsförordningar, vilket ger medlemmarna kontroll över deras data.

Vår ambition var att leverera en lösning som är lika tillgänglig och njutbar på mobiler som på datorer, vilket säkerställer att Sydskånes EmSe kan nå ut till alla sina medlemmar effektivt.

snabb motorcykel snabb motorcykel

Årsmedlemskap och Eventbiljetter

Enkel hantering av medlemmars årsbetalning och enkla köp av biljetter till event/bankörningar

motocykelhjälmar motocykelhjälmar

Fortnox affärsystem integration

Förenklad redovisning genom integration till Fortnox. Varje medlemskap, biljett hamnar med rätt konteringsnummer direkt i Fortnox.