Skip to main content

En Wordpress-byrå i Göteborg!       031-38 60 600     info@webbproffs.se

17 feb, 2023

Ridebrain skidsportkläder får ny webbshop!

En kille med sportiga vinterkläder
Ridebrain skidsportkläder får ny webbshop!

Håll i skidstavarna, för nu har vi en spännande nyhet att dela med er! Webbproffs har slagit sig ihop med Ridebrain, en ny online-återförsäljare av skidsportkläder, för att skapa deras nya e-handel som är hetare än en rykande mugg starkvinsglögg en frostig vintermorgon.

Det är inte heller vilken webbplats som helst. Nej, vi pratar om en webbplats som är stilren, snygg och fullmatad med viktiga e-handelsfunktioner. Vi pratar om en webbplats som är så enkel att använda att till och med en snögubbe skulle kunna navigera den. Vi pratar om en webbplats som är optimerad för mobila enheter, så att du kan shoppa alla dina favorit-skidkläder på språng, oavsett om du susar ner för backarna eller myser i skidstugan.

Vårt team på Webbproffs har jobbat hårt för att skapa en e-handel med strömlinjeformad kassaprocess, användarvänlig produktkatalog och kraftfulla sök- och filteralternativ.

Så vad väntar du på? Ta på dig skidorna, dra på dig din Ridebrain-skidjacka och ge dig ut i backarna samtidigt som du ser bra ut och känner dig fantastisk - Besök den nya webbsidan på https://rdbr.se/

Håll värmen, håll stilen och håll utkik efter fler spännande nyheter från Webbproffs!