Skip to main content

En Wordpress-byrå i Göteborg!       031-38 60 600     info@webbproffs.se

en person presenterar framför en green screen

Smidiga videokurser för webbhantering

Vi som webbyrå inser betydelsen av att snabbt och enkelt besvara våra kunders frågor angående hantering av deras hemsida. Därför erbjuder vi en unik videoleveranstjänst som våra lojala kunder uppskattar.

I stället för att skicka långa e-postmeddelanden eller genomföra förvirrande telefonsamtal skapar vi skräddarsydda videoklipp som demonstrerar olika uppgifter och ger tips om vanlig webbhantering, SEO och andra tekniska aspekter. Kunder med ett supportavtal kan begära dessa videor närhelst de önskar, och vi tillhandahåller dem via en bekväm Dropbox-länk som kan strömmas direkt i webbläsaren. Vår videotjänst är ett snabbt och effektivt sätt att lära sig och förstå hur man förbättrar sin öppna plattformar-webbplats.

En personlig videokurs för varje ny kund

Vid varje leverans av en ny webbsida inkluderar vi alltid en kort anvisningsvideo om hur ni kan hantera er webbsida. Dessutom får kunder med vårt supportavtal kontinuerlig tillgång till färska videokurser istället för vanliga e-postmeddelanden som svar.

Populära ämnen för våra videokurser inkluderar WordPress SEO-strategier, YOOtheme Pro-layouter och hur man skapar och återställer en säkerhetskopia. Men videorna kan anpassas precis efter era önskemål, och vi har kapaciteten att skapa och visa er innehåll om vilket ämne ni än önskar!