Skip to main content

En Wordpress-byrå i Göteborg!       031-38 60 600     info@webbproffs.se

Tre fotbollstjejer poserar

Kraftfulla webbverktyg för föreningar

Föreningar står ofta inför utmaningar som begränsade ekonomiska resurser, bristande teknisk expertis och behovet av att engagera sina medlemmar på ett effektivt sätt. Hos Webbproffs förstår vi dessa hinder och har den erfarenhet och de verktyg som behövs för att övervinna dem. Vi erbjuder utbildning och support för att hjälpa föreningar att hantera sina webbplatser på ett effektivt sätt och skapa engagemang hos sin publik. Dessutom har vi utvecklat och anpassat komponenter som forum, medlemslistor, medlemskapshantering, köp-och-sälj-funktioner med mera.

Låt oss vara din partner i att skapa en framgångsrik webbplats för er förening. Vi har verktygen som behövs för att ta er digitala närvaro till nästa nivå och göra det möjligt för er att nå era mål. Tillsammans kan vi skapa en dynamisk och engagerande plattform för er förening och dess medlemmar. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa er.

En bild på surfplattor och mobiler i olika storlekar

Skapa framgång med anpassade webbverktyg för föreningar

Föreningar står inför utmaningar som begränsade ekonomiska resurser, brist på teknisk expertis och behovet av att engagera sina medlemmar på ett effektivt sätt. Hos Webbproffs förstår vi dessa hinder och har den nödvändiga erfarenheten och verktygen för att övervinna dem.

Vi erbjuder omfattande utbildning och professionell support för att hjälpa föreningar att effektivt hantera sina webbplatser och skapa engagemang hos sin publik. Vi har skapat och anpassat en mängd komponenter, inklusive diskussionsforum, medlemsregister, medlemskapshantering och möjlighet till köp och försäljning. Dessa verktyg är utformade för att passa föreningarnas specifika behov och öka deras digitala närvaro på ett kraftfullt sätt.

En bild på en grupp männsikor som symboliserar en förening

Enkel hantering av medlemmar och evenemang

Vi levererar integrerade lösningar för enkel medlemskapshantering med inbyggda betalningssystem. Med våra verktyg kan du automatisera medlemskapen och smidigt hantera betalningar och fakturering. Dessutom har vi utvecklat ett effektivt system för evenemangshantering med integrerade betallösningar. Du kan enkelt hantera biljetter till dina evenemang och använda QR-koder för snabb och säker incheckning. Genom att utnyttja våra lösningar kan du effektivisera och förenkla både hanteringen av medlemskap och evenemang.

Kontakta oss redan idag för att upptäcka hur vi kan underlätta för dig! Vi ser fram emot att bidra till din smidiga och framgångsrika verksamhet.

Kundcase - Föreningshemsidor

Sydskanesemse.se

- En modern plattform för motorcykelentusiaster

För Sydskånes EmSe, en förening för motorcykelentusiaster, har vi skapat en ny webbplats som både moderniserar och förenklar deras digitala närvaro.

Webbplatsen innehåller funktioner och här listar vi några som vi tycker sticker ut:

  • Årsmedlemshantering: Enkel förnyelse av medlemskap och hantering, understödd av en säker betallösning.
  • Eventhantering: Medlemmar kan enkelt köpa biljetter till klubbens evenemang, vilket förenklar processen för både arrangörer och deltagare.
  • Integration med Fortnox: Automatiserad bokföring där alla kontohändelser kommer in i Fortnox direkt.
  • Medlemsprofiler: En dedikerad sida för varje medlem med överskådlig information om deras aktiviteter och medlemskap.
  • Poängsystem: Ett innovativt system där medlemmar kan tjäna poäng genom att bidra till klubbens verksamhet, vilket kan användas för rabatter eller förtur till evenemangsbiljetter.
  • GDPR-stöd: Fullständig efterlevnad av EU:s dataskyddsförordningar, vilket ger medlemmarna kontroll över deras data.

Vår ambition var att leverera en lösning som är lika tillgänglig och njutbar på mobiler som på datorer, vilket säkerställer att Sydskånes EmSe kan nå ut till alla sina medlemmar effektivt.

snabb motorcykel

Årsmedlemskap och Eventbiljetter

Enkel hantering av medlemmars årsbetalning och enkla köp av biljetter till event/bankörningar

motocykelhjälmar

Fortnox affärsystem integration

Förenklad redovisning genom integration till Fortnox. Varje medlemskap, biljett hamnar med rätt konteringsnummer direkt i Fortnox.

Moderaterna.info

- Det perfekta intranätet för Moderaterna - en central knutpunkt!

Vi hade förmånen att samarbeta med det svenska politiska partiet Moderaterna för att utveckla ett intranät som skulle fungera som en central hubb för partiets medlemmar.

Detta intranät, tillgängligt på https://moderaterna.info, erbjuder en rad kritiska funktioner som är avgörande för partiets verksamhet. En av de mest betydelsefulla funktionerna är nyhetssektionerna för alla regioner i Sverige. Detta möjliggör för partiets medlemmar att hålla sig uppdaterade om de senaste nyheterna och händelserna som äger rum i deras respektive regioner, vilket är avgörande för att framgångsrikt organisera kampanjer.

Intranätet erbjuder också en smidig inloggning med BankID-integration som vi har implementerat.

Förutom detta har intranätet även en dokumenthanteringsfunktion som gör det möjligt för partiets medlemmar att ladda ner kampanjmaterial och logotyper. Detta underlättar för medlemmarna att få tillgång till de resurser de behöver för att organisera och främja partiets evenemang, demonstrationer och andra initiativ.

ett kontor med många skrivbord

Dokument & fil-hanterare

Med hjälp av DocMan till Joomla!® har Moderaterna ett kraftigt verktyg för filer till alla medlemmar.

ett nätverk med server och bärbara datorer

Nyhetskategorier

Med regionala medlemmar och kontor över hela sverige är det viktigt med riktad information per region.

Intranätet låst för endast medlemmar i partiet.

Kulturungdom.se

- Ge unga möjlighet att utforska sin passion - KulturUngdom!

KulturUngdom är en ideell organisation som aktivt stöder den strategiska utvecklingen av kulturlivet i kommunerna i Västra Götaland. Deras uppdrag är att erbjuda unga människor möjlighet att förverkliga sina idéer och visioner. Med en omfattande medlemsbas och en styrelse bestående av kreativa individer under 30 år, bildar KulturUngdom ett fantastiskt nätverk av musiker, poeter, konstnärer, entreprenörer och mycket mer.

Deras webbplats, byggd med Joomla!® och YOOtheme Pro sidbyggare, erbjuder enastående och progressiv design som smälter perfekt samman med deras ungdomskulturinriktning. Men den mest imponerande tekniska bedriften är deras omfattande K-Pengar-stipendieansökningssystem. Genom en enkel process kan administratörerna granska och bedöma ansökningar, vilket gör hela ansökningsförfarandet smidigt och effektivt.

Webbplatsen innehåller också ett arkiv över alla godkända projekt, komplett med ett fotogalleri som ger besökarna möjlighet att beundra det fantastiska arbete som genomförts med stöd av K-Pengar. Med över 150 stödda projekt varje år utgör K-Pengar-stipendierna en central del av deras organisation.

KulturUngdom är en inspirerande förebild för en organisation som ger unga människor chansen att följa sina passioner. Deras webbplats är inte bara visuellt imponerande, den erbjuder också praktiskt stöd till individer och grupper för att förverkliga sina kreativa idéer. Anslut dig till deras nätverk och bli en del av den dynamiska gemenskapen av unga kreatörer i Västra Götaland.

en konsert för ungdomar

K-Pengar ansökningssystem

Helt unikt och anpassat system för att ansöka om pengar till sitt kulturprojekt.

en lite filmstudio för student

Ungdomlig design

Modern och trendig design som passa unga kulturutövare.

Ducatiklubben.se

- Upptäck den ultimata plattformen för Ducati-entusiaster!

Ducatiklubben.se är den idealiska virtuella samlingsplatsen för Ducati-älskare i Sverige och erbjuder en mängd spännande funktioner till sina medlemmar. Klubbens webbplats innefattar en webbshop där medlemmar kan införskaffa biljetter till evenemang, tillbehör och exklusivt merchandise. Medlemmarna kan även njuta av en avdelning för köp och försäljning där de kan handla delar med andra likasinnade medlemmar.

Webbplatsen inkluderar även ett forum byggt med "Kunena Forums" där medlemmarna kan diskutera allt relaterat till att äga och köra en Ducati. Här finns alltid några genuina Desmoholics som har kunskapen och glädjen att bistå med hjälp och råd. Dessutom rymmer webbplatsen en kalender över kommande evenemang, vilket ger medlemmarna möjlighet att hålla sig uppdaterade om klubbens aktiviteter, inklusive track days, kaffeträffar och mycket mer.

Ducatiklubben.se underlättar för medlemmarna att gå med i klubben och förnya sina medlemskap genom automatiska årliga betalningar. Klubben erbjuder en rad fördelar till sina medlemmar, såsom fullständig tillgång till webbplatsen, en klubb-tidning i PDF-format kallad "Cucciolo", förmånliga erbjudanden på banträffar med högsta säkerhetsstandarder, möjligheten att delta i årliga klubbtävlingar på vägarna och chansen att erhålla licens inom alla SVEMO-discipliner.

Sammanfattningsvis är Ducatiklubben.se den perfekta virtuella gemenskapen för Ducati-entusiaster i Sverige, med sin omfattande webbshop, köp-och-sälj-avdelning, levande forum och detaljerad evenemangskalender. Gå med idag och upplev den spännande världen av öppna vägar tillsammans med andra passionerade Ducatisti!

ducati motorcykel

Köp-och-sälj-avdelning

Ett anpassat system för medelmmar togs fram för att kunna lägga in annonser för reservdelar.

en grupp människor pratar i cirkel

Avancerat forum

Kunena är ett välutvecklat forum för Joomla!® CMS med 10 år av historia och nya funktioner årligen.