Skip to main content

En Wordpress-byrå i Göteborg!       031-38 60 600     info@webbproffs.se

en modern klädaffär

WooCommerce-experter i Göteborg

Det finns massor av tillägg för att bygga en e-handel eller produktkatalog till CMS-verktyget WordPress. Beroende på ambitionsnivå finns det flera vägar att välja bland. Det kanske mest populära till WordPress är WooCommerce.

Vårt favorit verktyg för frontend i WordPress är YOOtheme Pro och där finns en sömnlös integration med WooCommerce direkt i gränsnittet. Detta gör administration och uppbyggnad av unik och vacker design/layout för e-handel mycket effektivt. Se till att er webbshop sticker ut i mängden!

Webbyrå med ansvarsfullt företagande

Helhetslösning för webbshoppar

...tittar man på många dedikerad e-handelslösningar så är dessa helt fokuserade kring just bara e-handel. Vill man också ha ett system där man sköter webbsidan ”runt” e-handeln så är funktionerna där begränsade. När det gäller att enkelt bygga snygga kampanjsidor, rea-sidor, bloggar, dokumenthantering (manualer till produkter), mediaarkiv, supportsystem, flerspråksstöd och mycket annat så är de flesta e-handelplattformarna begränsade. Här kommer WordPress styrka in och genom att utnyttja detta och koppla på ett tillägg (t ex WooCommerce) för e-handel får man det bästa av båda dessa världar. På så sätt får ni en helhetslösning utan dyra extrakostnader för att specialutveckla ganska så enkla funktioner.

Logo Klarna
Logo Payson Checkout
Logo Postnord fraktsätt
Logo Visma eekonomi integration

Kundcase - E-handel

Netjakt.se

- Njut av förstklassig service och utrustning för jägare på Netjakt.se - din ultimata destination för jaktprylar!

Netjakt.se är ett framstående e-handelsföretag och distributör med bas i Kungsbacka, som specialiserar sig på jaktutrustning av högsta kvalitet. Deras webbplats erbjuder en modern design och en användarvänlig upplevelse skräddarsydd för jägare som letar efter förstklassiga produkter. Genom att använda ett CMS-verktyg och e-handelskomponent har de integrerat sin webbplats med vår egna VMuikit-komponent, vilket gör det enkelt att använda YOOtheme Pro Page Builder tillsammans med VirtueMart.

Sedan de startade år 2014 har Netjakt.se erbjuda ett brett sortiment av jaktutrustning genom sin e-handelsplattform och andra återförsäljare. De innehar en återförsäljartillstånd från Polismyndigheten för vapen och är specialiserade på optik och fästen för optik. De erbjuder toppmärken som Swarovski, Zeiss och Kahles, för att nämna några. Dessutom tillverkar de sina egna produkter under varumärket Venator Edge.

Det som verkligen sätter Netjakt.se isär är deras engagemang för att erbjuda förstklassig och personlig service. Deras kunniga personal finns alltid tillgänglig för att besvara frågor och ge råd om vilken utrustning som passar bäst. Om du är en passionerad jägare som letar efter det bästa inom jaktutrustning, är Netjakt.se platsen för dig. Besök deras webbplats idag och upplev en service och produkter av högsta kvalitet.

ett kikarsikte för jakt ett kikarsikte för jakt

VMuikit X

Vårt egenutvecklade system för e-handel VMuikit X är grunden för sajten

älgar i en skog älgar i en skog

Stark SEO

Som för alla e-handlare var SEO väldigt viktigt och mycket jobb är gjort för detta

Mabranaturligt.se

- Välj det naturliga alternativet för att främja din hälsa - välj Må Bra Naturligt!

Må Bra Naturligt AB är ett litet familjeägt företag som strävar efter att hjälpa människor att uppnå optimal hälsa genom att erbjuda ett brett sortiment av naturliga hälsoprodukter. Deras webbshop, mabranaturligt.se, är en modern och användarvänlig plattform som erbjuder ett omfattande utbud av produkter såsom vitaminer, mineraler, kosttillskott, litteratur och självvård.

Företagets ägare och VD, Theresa Ramabaran, är en engagerad forskare med en doktorsexamen i livsmedelskemi och en omfattande erfarenhet av att utveckla läkemedel, kosmetika och livsmedelsprodukter. Hennes fokus på fytokemikalier och deras hälsoeffekter har möjliggjort att företaget kan erbjuda en rad högkvalitativa naturliga hälsoprodukter som är både effektiva och säkra.

Byggd med YOOtheme Pro sidbyggaren (som fungerar till WordPress och har inbyggt stöd för WooCommerce) som gör det enkelt att dynamiskt bygga sidorna för produkter och kategorier.

Förutom att erbjuda produkter inkluderar webbplatsen även ett arkiv med hälsosamma recept för populära maträtter, vilket gör det till en komplett lösning för alla dina hälsobehov. Sammanfattningsvis är Hälsa Naturligt det idealiska valet för alla som vill förbättra sin hälsa på ett naturligt sätt.

nyttig mat nyttig mat

Lätthanterlig e-handel

Med våra verktyg för e-handel kan du använda en sidbyggare för alla delar.

nyttiga matprodukter nyttiga matprodukter

Receptarkiv

En specialfunktion för att lista recept med ingrediens multiplikator för enkel ökning och minskning (per person)

Livingstudio.se

- Innovativ e-handel, tillsammans mot framgång.

Vårt samarbete med Living Studio, en aktör inom inredningsbranschen, har resulterat i ett framgångsrikt e-handelsprojekt. Hos Joomlaproffs mötte vi Living Studios krav och designade en skräddarsydd e-handelsplattform som exponerar deras unika produktsortiment på bästa sätt. Med kreativ webbutveckling och design kunde vi skapa en användarvänlig och inspirerande digital butik (Vi använde YOOtheme Pro som fungerar till WordPress och WooCommerce).

Genom att implementera betalningslösningar och optimera logistikprocesser lyckades vi förbättra kundupplevelsen och öka konverteringarna för Living Studio. Vår tekniska expertis och engagemang möjliggjorde en betydande förstärkning av deras online-närvaro, vilket öppnade dörrarna till nya och expanderande marknader inom e-handeln. Samarbetet med Living Studio har varit både givande och stimulerande, och vi är stolta över att ha bidragit till deras framgångar inom den dynamiska världen av e-handel.

Vi ser fram emot att fortsätta vår partnerskap med Living Studio och stödja deras fortsatta tillväxt. Genom att upprätthålla vår passion för innovation och vårt engagemang för överlägsen kundservice strävar vi efter att hjälpa våra kunder att nå sina digitala mål och maximera sin potential på den globala e-handelsarenan.

en lampa en lampa

YOOtheme Pro webbshop

Med YOOtheme Pro kan kunden enkelt styla om alla delar av webbutiken.

En SECRID korthållare En SECRID korthållare

Snabb kassa

Extremt snabb kassa med Klarna Checkout som betalmetod