Skip to main content

En Wordpress-byrå i Göteborg!       031-38 60 600     info@webbproffs.se

YOOtheme logo
Gedigen och omfattande expertis inom YOOtheme Pro-ramverket

YOOtheme Pro till WordPress

YOOtheme Pro är ett kraftfullt tema och sidbyggare för WordPress som ger dig möjlighet att designa och bygga din webbplats på ett visuellt sätt. På Webbproffs besitter vi djupgående kunskap och erfarenhet inom YOOtheme Pro, och vi är stolta över att vara en av de få byråerna som erbjuder skräddarsydda tillägg för detta banbrytande ramverk.

Med YOOtheme Pro kan du enkelt skapa imponerande sidlayouter och responsiva rutnät utan att behöva skriva en enda kodrad. Men YOOtheme Pro är mycket mer än bara en vanlig sidbyggare – den erbjuder dynamiskt innehåll och anpassade datakällor som ytterligare höjer dess funktionalitet.

Vårt team kan hjälpa dig att uppnå YOOtheme Pros fulla potential genom unika skräddarsydda element och en omfattande kunskap inom alla delar av systemet.

Varför vi gillar YOOtheme Pro?

Det finns mycket att älska med YOOtheme Pro men här är några punkter som vi tycker sticker ut ifrån andra sidbyggare!

1. Exceptionell användarvänlighet

Användarvänligheten som våra kunder upplever när de använder YOOtheme Pro är exceptionell.

2. Sidbyggare med optimerad kod

YOOtheme Pro utmärker sig från många andra sidbyggare eftersom den inte genererar dålig kod. Vi uppmanar alla med kunskaper i kodning att inspektera källkoden på vilken webbplats som helst som byggts med YOOtheme och bevittna detta själva.

3. Smarta autmationer

YOOtheme Pro har smarta optimeringar och automation inbyggda för bilder (storleksändringar och skapande av WEBP-bilder från JPG och PNG).
YOOtheme Pro tillåter tredjepartsutvecklare att skapa nya funktioner och element för ramverket, vilket är precis vad vi har gjort i åratal.

4. Dynamiskt innehåll

Funktionen "dynamiskt innehåll" gör det möjligt att använda YOOtheme Pro med vilken tredjepartsutökning för Joomla/Wordpress eller vilken extern tjänst med en REST API som helst.

5. Tillgänglighet med WCAG 2.0

YOOtheme har nu fullständig WCAG 2.0-kompatibilitet med den senaste versionen av version 4. Kombinera detta med Joomla 4+ och ni har WCAG 2.0-kompatibilitet i både frontend och backend (helt unikt i CMS-världen).

6. WordPress & Joomla kompatibilitet!

Det är svårt att förklara hur kraftfullt och unik detta är. YOOtheme är ensamma på marknaden med att göra en sidbyggare som fungerar i båda de två populäraste CMS-verktygen i världen. Detta bryggar CMS-plattformarna på ett sätt som är extremt kraftfullt. En organisation kan köra både WordPress och Joomla internt och administrera dess på exakt samma sätt! Det går t o m att spara ut inställningar/layouter/element mellan plattformarna!

Besök YOOthems webbsida

Webbyrå med ansvarsfullt företagande

Din pålitliga samarbetspartner för YOOtheme Pro

Webbproffs är det självklara valet för alla som behöver expertis inom YOOtheme Pro. Vi är experter på att bygga webbplatser med YOOtheme Pro, hantera och underhålla befintliga webbplatser samt skapa skräddarsydda funktioner för YOOtheme Pro. Vi är stolta över att vara förstahandsvalet för alla som söker erfarna specialister inom YOOtheme Pro-ramverket och dess breda ekosystem.

Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig dra full nytta av alla fördelar med YOOtheme Pro!

Vi bygger skräddarsydda YOOtheme plugins:

Svenska byrån Webbproffs.se YOOtheme-tillägg

Vi har under flera års tid utvecklat anpassade tillägg för YOOtheme Pro. Ibland stöter våra kunder eller vi själva på mer avancerade utmaningar under utvecklingen av en webbplats, och när de befintliga funktionerna i YOOtheme inte räcker till, skapar vi specialanpassade lösningar. Här presenterar vi några av våra utökningar för YOOtheme Pro som vi har byggt (alla tillägg är tillgängliga för köp via länkarna nedan):