Skip to main content

En Wordpress-byrå i Göteborg!       031-38 60 600     info@webbproffs.se

en stad med företag och restauranger

WordPress hemsidor
för företag

Vi på Webbproffs förstår vikten av att välja rätt verktyg för att skapa och hantera en framgångsrik online-närvaro. Med vår expertis inom webbutveckling och vår dedikation att hjälpa våra kunder når vi resultat. Vi erbjuder flexibla och skalbara CMS-plattformar (inklusive populära WordPress) samt kraftfulla webbverktyg som låter dig skapa imponerande och anpassningsbara webbplatser.

Oavsett om du behöver en informativ hemsida, en dynamisk e-handelsplattform eller skräddarsydda funktioner, är vi här för att hjälpa dig att ta din webbplats till nya höjder. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss vara din partner för effektiv webbutveckling.

En laptop som visar webbsidor för företag

Professionella företagswebbplatser på WordPress

I dagens digitala marknadsföringslandskap är en estetiskt tilltalande och användarvänlig webbplats ett krav för företag oavsett bransch. I en tid där kunder aktivt söker information online om olika företag är det viktigt att skapa en stark närvaro på webben. Vi påtar oss alltid uppdraget att skapa webbplatser som passar perfekt efter dina specifika behov och vi arbetar med allt från enkla presentationssidor till omfattande e-handelsplattformar. Vi ser till att varje sida är en harmonisk förening av funktion och design för att ge dina besökare en minnesvärd och engagerande upplevelse.

Referenser - Företagshemsidor

Skibranas.se

- Skidstugor att hyra i Branäs - En exklusiv webbplats!

Branäs, en välkänd skidort i Sverige, erbjuder fantastiska skidupplevelser och Skibranäs har stugor för uthyrning till besökare. Vi har haft ett långvarigt samarbete med Skibranäs sedan 2013 och gradvis utvecklat en webbplats som garanterar enastående användarupplevelse för alla som är intresserade av att hyra stugor. Byggd med modernt CMS-verktyg och designad med YOOtheme Pro-sidbyggaren (YOOtheme fungerar till WordPress), innehåller webbplatsen skräddarsydda element och funktioner som är specifikt anpassade för stuguthyrning.

Vi skapade ett specialutvecklat bokningssystem som gör det smidigt för användare att boka stugor enligt Skibranäs unika periodsystem. Webbplatsen har också en intuitiv sök- och filterfunktion med integrerad Open Street Map för enkel navigering.

Stugorna har detaljerade beskrivningar, bildgallerier och till och med videor för att ge en heltäckande bild av varje boendealternativ. Vi har även satsat på SEO-optimering, vilket har resulterat i topprankningar på Google.

Resultatet är en användarvänlig webbplats som hjälper Skibranäs att locka ännu fler besökare till sina fantastiska stugor.

stugor i branäs

Unikt boknings-
system

Helt unikt och anpassat bokningssystem för Skibranäs stuguthyrning i Branäs.

snöskoter i branäs

Special-
utveckling

Vi har skräddarsytt funktioner för YOOtheme Pro för skibranas.se

Julbordsguiden.se

- Upptäck det ultimata julbordet!

Att leta efter det perfekta julbordet i Sverige kan vara en spännande utmaning, men med vår webbplats, Julbordsguiden.se, blir det enklare än någonsin. Genom vår sofistikerade kartfunktion och smarta filter kan användarna snabbt hitta och boka bord som matchar deras preferenser.

Webbplatsen är uppdelad i olika län och städer, såsom Stockholm, Göteborg och Malmö, och varje område har sina egna unika kategorier på grund av det stora utbudet av restauranger.

På Julbordsguiden.se erbjuder vi ett brett utbud av julbordsalternativ med olika teman och specialiteter. Oavsett om du föredrar det traditionella, skaldjur, en festlig atmosfär, underhållning, en unik båtupplevelse, en historisk herrgårdsmiljö, vegetariska alternativ eller till och med möjligheten att övernatta, så har vi något som passar just dig.

Oavsett om du letar efter en mysig familjemiddag eller en spektakulär kväll med kollegorna, kommer du hitta det perfekta alternativet på Julbordsguiden.se. Vi tar dig med på en smakresa du sent kommer glömma!

ett svenskt julbord

Avancerad filter- och kartfunktion

Helt unikt och anpassad kartfunktion togs fram till projektet.

en tomte på julafton

Snyggt och engagerande jul-tema

Vi fick en väldetaljerad skiss på designen. Vi följde denna till punkt och prickar.

Oemelectronics.se

- OEM Electronics - Ett företag i framkant!

OEM Electronics har i över fyrtio år försett tillverkare inom elektronik- och vitvaruindustrin i norra Europa med komponenter och utrustning. Vårt uppdrag är att stödja den svenska industrin i att skapa världsledande produkter genom att erbjuda en bred kunskap om tillämpningar och ett omfattande sortiment från våra ledande leverantörer.

För att behålla vår tekniska expertis och ge effektiv service till våra kunder har OEM Electronics organiserat sig i produktområden. Varje område har sina egna specialister och säljare som kan erbjuda rätt komponenter och lösningar för varje unikt behov.

Vi är stolta över att ha lanserat OEM Electronics nya företagswebbplats, som bygger på öppna plattformar och använder YOOtheme Pro. Webbplatsen är flerspråkig och stödjer svenska, danska och polska, och presenterar en bred portfölj av produkter. För att tydligt visa våra olika produktsegment har vi implementerat en imponerande Mega Menu på webbplatsen.

Den nya företagswebbplatsen ger inte bara våra kunder en omfattande överblick över OEM Electronics produkter, utan lyfter även fram vår tekniska expertis och vårt engagemang för att erbjuda utmärkt kundservice. Med en användarvänlig design och enkel navigering underlättar webbplatsen för våra kunder att hitta det de behöver och komma i kontakt med rätt produktspecialister och säljare.

Sammanfattningsvis är OEM Electronics nya företagswebbplats ett utmärkt exempel på hur en webbplats kan framhäva ett företags expertis och erbjuda enastående kundservice. Vi är redo att ta industrin till nya höjder!

elektronikdelar

Multidomän & Flerspråkstöd

Ett CMS-verktyg tar hand om tre språk på tre domäner på oemelectronics.se, oemelectronics.pl och oemelectronics.dk

elektronikdelar

Megameny

Med väldigt många kategorier av produkter behövdes en större såkallad megameny.

Wahlstrom-steijner.se

- Arkitektbyrå i hjärtat av Göteborg!

Wahlström & Steijer är en etablerad arkitektbyrå med över 30 års erfarenhet inom design av olika typer av byggnader, såsom skolor, förskolor, museer, administrationsbyggnader, bibliotek och konstnärliga uttrycksplatser. Byrån har prisats för sina innovativa konceptprojekt och för närvarande består teamet av tio dedikerade medarbetare som arbetar från sitt centrala kontor i Göteborg.

För att exponera sin imponerande portfölj och hålla sina kunder uppdaterade med de senaste nyheterna och pressmeddelandena behövde Wahlström & Steijer en modern webbplats. De vände sig till oss, och efter noggrant övervägande rekommenderade vi användningen ett modernt CMS-verktyg och den senaste versionen av YOOtheme Pro (som fungerar till WordPress) för att möta deras behov på bästa sätt.

Vi utformade en modern och stilfull webbplats som fokuserar på att presentera högkvalitativa bilder och fotografier av deras omfattande arbete och projekt. Dessutom inkluderade vi ett arkiv för nyheter och pressmeddelanden för att visa upp deras senaste framgångar och publicitetsomtaler.

Vi är stolta över att ha samarbetat med Wahlström & Steijer på detta projekt och är glada över det uppnådda resultatet. Genom vår gemensamma ansträngning har vi skapat en webbplats som verkligen speglar deras kompetens och dedikation.

arkitektritning

Avskalad design

En avskalad och ren design som lyfter fram alla högkvalitativa bilder och foton av alla deras arbeten och projekt

ett arkitektkontor i Göteborg

Nyhets & press -arkiv

Vi inkluderade också ett nyhetsarkiv och ett pressarkiv för att visa upp deras senaste prestationer och pressomnämnanden.

Karlsson-dahl.se

- Webbplattform för Karlsson & Dahl Glasmästeri

I samarbete med Treativ.se har JoomlaProffs utvecklat en ny webbsida för Karlsson & Dahl, med syftet att tydligt spegla deras expertis inom glasmästeri. Webbplatsen kombinerar en modern estetik anpassad efter företagets grafiska profil med funktionaliteten från YOOtheme Pro Sidbyggare, vilket förenklar administrationen avsevärt.

Webbsidan innehåller säkra kontaktformulär med filuppladdning, vilket förbättrar kommunikationen med kunder genom enkel och säker överföring av dokument och förfrågningar. Detta bidrar till en mer effektiv kundservice och förstärker Karlsson & Dahls professionella image.

Resultatet är en ren och lättanvänd plattform som effektivt förstärker Karlsson & Dahls varumärke och underlättar för både nya och befintliga kunder.

en nykel

Säkra kontaktformulär

Inkluderar filuppladdning för enkel och säker dokumenthantering.

ett stylish skrivbord

Flexibel design

Använder YOOtheme Pro för smidig uppdatering och anpassning.

Furetank.se

- Webbsida för sjöfart

I samarbete med Furetank har vi utvecklat en ny webbplats som effektivt speglar företagets ledande position inom sjöfartsindustrin. Webbplatsen är designad med en modern layout och optimerad för enkel administration via YOOtheme Pro, vilket möjliggör smidiga uppdateringar och hantering.

En av de framträdande funktionerna är den specialutvecklade 'Team Profile' som inkluderar vCard-stöd, vilket förenklar kontaktuppgifter på kontaktsidan. Webbplatsen är också integrerad med MyNewsDesk.com och Instagram, vilket stärker Furetanks online närvaro och kommunikation.

Genom denna lösning har Furetank fått en användarvänlig och estetiskt tilltalande plattform som stödjer både deras interna behov och kommunikationen med externa intressenter.

modernt kontor

Team Profile med vCard

Specialutvecklad profilsektion med nedladdningsbara vCard för snabb kontakt.

ett arkitektkontor i Göteborg

Integration med Sociala Medier

Effektiv koppling till MyNewsDesk och Instagram för direkt nyhetsflöde.

Thermoking.se

- En modern webblösning för effektiv temperaturkontroll

När Thermo King, en ledande leverantör av temperaturkontrollsystem för transportbranschen, behövde en ny webblösning, var målet klart: att skapa en modern, användarvänlig plattform som reflekterar företagets engagemang för innovation och kvalitet. Resultatet är en dynamisk webbsida som inte bara stärker ThermoKings varumärke utan också förbättrar användarupplevelsen för deras kunder.

Webbsidan är designad med en modern layout som framhäver ThermoKings produkter och tjänster på ett överskådligt sätt. Tack vare YOOtheme Pro Sidbyggare, är sidan lätt för ThermoKings team att administrera, vilket ger dem full kontroll att snabbt uppdatera innehåll efter behov.

För att hantera ett stort antal dokument smidigt, integrerades jDownloads, ett dokumenthanteringssystem som tillåter effektiv organisation och tillgång till viktig information för både personal och kunder. Webbplatsens navigeringsstruktur har förstärkts med en Mega meny samt en specialutvecklad foldable mobilmeny, vilket gör det enkelt för besökare att utforska även på mindre skärmar.

Detta projekt demonstrerar hur skräddarsydda digitala lösningar kan förbättra kundengagemang och företagsoperationer.

En Skania lastbil med kylaggregat

YOOtheme Pro sidbyggare

Webbsidan drivs av YOOtheme Pro, vilket ger ThermoKing enkelt och snabbt innehållshantering.

Isbitar för kylning

Effektiv dokumenthantering

jDownloads implementerades för smidig tillgång till viktiga dokument direkt via webbsidan.