Skip to main content

En Wordpress-byrå i Göteborg!       031-38 60 600     info@webbproffs.se

ett nätverk av symboler som är männsikor

CMS som intranät

Letar du efter ett pålitligt och kostnadseffektivt sätt att effektivisera din organisations interna kommunikation? Då vill vi presentera Joomla® CMS som ett kraftfullt och bra alternativ som intern plattform. Vi bygger anpassade intranät-lösningar på Joomla®, vilket erbjuder en rad fördelar som särskiljer den från andra intranät-lösningar...

Effektiv och kostnadseffektiv intern kommunikation

I dagens arbetsmiljö där allt fler medarbetare arbetar på distans är det viktigare än någonsin att centralisera den interna kommunikationen och se till att alla medarbetare är medvetna om vad som pågår i företaget de arbetar för. Genom att använda en intranät-lösning kan organisationer säkerställa att all information samlas på ett och samma ställe och är lättillgänglig för samtliga medarbetare, oavsett var de arbetar ifrån. Detta kan förbättra kommunikationen och samarbetet mellan medarbetare och leda till ökad produktivitet och tillväxt.

Intranät på öppna plattformar

Vi utvecklar skräddarsydda intranät-lösningar baserade på öppna CMS-verktyg (Joomla), vilket ger en rad fördelar som skiljer sig från andra intranät-lösningar.

För det första är Joomla för intranät helt kostnadsfritt och bygger på öppen källkod, vilket innebär att du kan dra nytta av alla fördelar med en kraftfull intranät-lösning utan att behöva göra en stor investering. Dessutom är Joomla "självvärd", vilket ger dig fullständig kontroll över dina data och möjlighet att säkerställa efterlevnad av GDPR.

Med ett inbyggt, robust system för åtkomsträttigheter och grupper erbjuder Joomla hög säkerhet och kontroll över vem som kan få tillgång till vilken information. Dessutom har Joomla ett omfattande bibliotek av tillägg, inklusive dokument- och filhanterare, chattfunktioner och integration med sociala medier. Detta gör att Joomla för intranät är mycket flexibelt och anpassningsbart för att möta de specifika behoven hos din organisation.

Och låt oss inte glömma utseendet. Med Joomla som intranät kan du skapa en vacker, varumärkesanpassad gränssnitt som förstärker din organisations interna identitet och ökar engagemanget hos dina medarbetare.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan förändra sättet som din organisation kommunicerar internt på.

Kundcase - Intranät

Intranet.falkenberg.se

- Falkenbergskommuns anställdas intranät!

Joomlaproffs har varit en viktig faktor för att effektivisera kommunikation och arbetsflöde för anställda i Falkenbergs kommun. Som ett intranät byggd med Joomla!®, riktar den sig till alla olika offentliga sektorer och avdelningar i kommunen, vilket säkerställer att anställda kan enkelt komma åt kritisk information och dokument.

En av de mest framträdande funktionerna på intranätet är dess "interna sociala mediefunktion", som fungerar på liknande sätt som Facebook. Denna funktion har gjort kommunikationen mellan kollegor mer effektiv, vilket möjliggör bättre samarbete och idédelning.

Dessutom gör sökfunktionerna på webbplatsen det enkelt att hitta relevant information utan krångel. Intranätet har också en mängd artiklar och dokument relaterade till dagliga arbetsprocesser, vilket gör det möjligt för anställda att hålla sig informerade kring hur arbetssätt bör utföras.

Slutligen så ges alla anställda regelbundna nyheter och uppdateringar om kommunen, vilket säkerställer att de alltid är medvetna om de senaste utvecklingarna.

falkenberg falkenberg

Internt "Facebook"

Med ett kraftfull internt socialt nätverk blir kommunikationen enkel

en digital stadsövervy en digital stadsövervy

Special-
utveckling

Vi har skräddarsytt funktioner för både Joomla!® CMS och YOOtheme Pro för skibranas.se

Intranätet låst för endast anställda i kommunen.

Moderaterna.info

- Det perfekta intranätet för Moderaterna - en central knutpunkt!

Vi hade förmånen att samarbeta med det svenska politiska partiet Moderaterna för att utveckla ett intranät som skulle fungera som en central hubb för partiets medlemmar.

Detta intranät, tillgängligt på https://moderaterna.info, erbjuder en rad kritiska funktioner som är avgörande för partiets verksamhet. En av de mest betydelsefulla funktionerna är nyhetssektionerna för alla regioner i Sverige. Detta möjliggör för partiets medlemmar att hålla sig uppdaterade om de senaste nyheterna och händelserna som äger rum i deras respektive regioner, vilket är avgörande för att framgångsrikt organisera kampanjer.

Intranätet erbjuder också en smidig inloggning med BankID-integration som vi har implementerat.

Förutom detta har intranätet även en dokumenthanteringsfunktion som gör det möjligt för partiets medlemmar att ladda ner kampanjmaterial och logotyper. Detta underlättar för medlemmarna att få tillgång till de resurser de behöver för att organisera och främja partiets evenemang, demonstrationer och andra initiativ.

ett kontor med många skrivbord ett kontor med många skrivbord

Dokument & fil-hanterare

Med hjälp av DocMan till Joomla!® har Moderaterna ett kraftigt verktyg för filer till alla medlemmar.

ett nätverk med server och bärbara datorer ett nätverk med server och bärbara datorer

Nyhetskategorier

Med regionala medlemmar och kontor över hela sverige är det viktigt med riktad information per region.

Intranätet låst för endast medlemmar i partiet.

Extensiontips - Intranät

ett digitalt nätverk

Effektiv dokument- och filhantering med DocMan

Med DocMan kan du smidigt organisera, hantera och dela dina filer och dokument i olika kategorier. Dess kraftfulla behörighetssystem ger dig möjlighet att definiera åtkomstnivåer och dela filer privat med användare. Dessutom förenklar dess indexering och avancerade sökfunktion möjligheten att snabbt hitta dina dokument. Med DocMan håller du dig också uppdaterad i realtid om alla uppladdningar, nedladdningar eller redigeringar av dokument.

Upptäck fördelarna med DocMan och förbättra din dokumenthantering idag. Organisera, hantera och dela dina filer smidigt och effektivt. Med kraftfulla funktioner och intuitivt gränssnitt ger DocMan dig full kontroll över dina dokument och sparar tid i din arbetsprocess. Ta steget mot en mer strukturerad och effektiv dokumenthantering med DocMan.

Läs mer på https://www.joomlatools.com/extensions/docman

en server

Förstärk intern samhörighet med EasySocial

EasySocial är ett tillägg för Joomla som skapar ett internt socialt nätverk där anställda kan ansluta, samarbeta, dela idéer och hålla sig uppdaterade, vilket i sin tur stärker företagskulturen. Med sin användarvänliga design och omfattande funktioner kan EasySocial förbättra kommunikationen och produktiviteten inom organisationen. Det har en rad spännande funktioner, inklusive en aktivitetsström, interaktiva omröstningar, användning av hashtags och omnämnanden, reaktionsfunktioner, gruppverktyg, delegering av uppgifter, händelser, diskussionsforum och omröstningar.

Upptäck kraften i EasySocial och främja en starkare och mer sammansvetsad arbetsgemenskap. Genom att ge dina anställda en plattform för att ansluta och samarbeta på ett intuitivt sätt, kommer du att se en ökad kommunikation, bättre samarbete och en ökad produktivitet. Ta steget mot ett mer engagerat och effektivt arbetsflöde med EasySocial.

Läs mer på https://stackideas.com/easysocial