Skip to main content

En Wordpress-byrå i Göteborg!       031-38 60 600     info@webbproffs.se

En WordPress-utvecklare jobbar vid sina datorskärmar

Specialiserade programmerings- och utvecklingstjänster för WordPress

Vi är djupt engagerade i användningen av öppen källkod och utnyttjar alla fördelar som detta medför. I vår digitala verkstad skapar vi inte bara mindre bibliotek med funktioner, utan också kompletta system som öppna CMS-verktyg. Vi har utvecklat funktioner för intranät, produktkataloger med avancerade filtreringsalternativ, specialanpassade kassalösningar för e-handel, integrationer med affärssystem och till och med imponerande design på den senaste tekniska nivån för dagens webb. Med vår breda kompetens och erfarenhet är vi självsäkra i vår förmåga att bygga imponerande lösningar, och vi tar gärna på oss programmeringsuppdrag för allt som rör webben.

Skräddarsydda lösningar och specialfunktioner för öppna plattformar

Vi på Webbproffs är specialiserade på att utveckla skräddarsydda tillägg och specialfunktioner för webbplatser baserade på öppna plattformar. Vårt team av erfarna utvecklare behärskar en rad teknologier, inklusive PHP, Javascript, jQuery, Vue.js och MySQL / MariaDB, och vi har års erfarenhet av att skapa tillägg för öppna CMS-verktyg som Wordpress.

Som ett bevis på vår expertis erbjuder vi ett brett utbud av tillägg tillgängliga för köp på vår plugin-butik, vilka har fått utmärkta recensioner från nöjda kunder. Vi har även djup kunskap om kodstrukturen för YOOtheme Pro Page Builder, som är ett av våra favoritverktyg för WordPress, och vi har utvecklat populära tillägg för det. I själva verket var vi en av de första internationella webbyråerna som började skapa tillägg för YOOtheme Pro.

Oavsett om du har en specifik funktionalitet i åtanke för din webbplats eller behöver utveckla en helt ny funktion från grunden, har vi den kompetens som krävs för att erbjuda skräddarsydda lösningar som uppfyller dina exakta behov. Vi har utvecklat specialfunktioner för både startups och etablerade företag, och vi är övertygade om vår förmåga att leverera resultat som överträffar förväntningarna.

Så om du letar efter professionella programmerings- och utvecklingstjänster för öppna plattformar som Wordpress och mer, är vi det självklara valet för dig.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa till att ta din webbplats till nästa nivå. Vi ser fram emot att diskutera dina unika behov och skapa en framgångsrik digital lösning för dig.

Tips och exempel:

en bild på en 3D-karta med hus oh gator

Exempel på skräddarsydda kartfunktioner

En av våra specialiteter är att skapa integrerade kartfunktioner som kan användas för en rad olika ändamål. Oavsett om det handlar om att visa återförsäljare, företag, restauranger, hotell, campingplatser eller boenden, kan vi hjälpa till. Vi har utvecklat en flexibel mall som kan anpassas ytterligare för att passa varje företags unika behov. Ta en titt på några exempel nedan för att se hur vi har hjälpt kunder inom olika branscher med våra integrerade kartfunktioner:

Massor av elektroniska enheter med sladdar och kopplingar

API-integrationer för öppna plattformar

Vi har en gedigen erfarenhet av att koppla samman system med öppna CMS-verktyg genom molntjänst-API:er. Vårt team bygger system för en mängd olika ändamål, inklusive säker inloggning med digitala identifieringar, spårning av leveranser med logistikpartners och smidiga betalningar via populära plattformar. Dessutom har vi framgångsrikt integrerat redovisningsprogram från välkända leverantörer. Dessa är bara några exempel på våra imponerande prestationer.

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver en skräddarsydd API-integration för ert onlineprojekt. Vårt team av experter är redo att hjälpa er att maximera funktionaliteten och effektiviteten hos era digitala lösningar.

en bild på massa rosa klossar

Vår globala marknadsplats för tillägg och tillägg!

På vår plattform för plugins och tillägg, fokuserar vi främst på skräddarsydda anpassningar (Custom elments and Custom soruces) för YOOtheme Pro Page Builder för både öppna plattformar och öppna CMS-verktyg. Utöver det erbjuder vi även vanliga tillägg för öppna plattformar och betallösningar för e-handel. Sedan 2016 har vi framgångsrikt sålt högkvalitativa tillägg och tillägg, vilket har lett till en imponerande kundbas som använder dem i sina webbprojekt.

Den omfattande erfarenhet vi har samlat har gett oss djupgående kunskaper om kärnan i både öppna plattformar, öppna CMS-verktyg och YOOtheme Pro.