Nintendo

Ny webbsida till Nintendo i sverige och norden

Det sägs att man behöver lägga 10 000 timmar på något för att bli riktigt bra och om det är något förutom att snickra hemsidor vi lagt detta på så är det antagligen att spela Nintendo. Vi på Webbproffs är i rätt ålder för att ha tillbringat stora delar av barndomen först framför 8-bitar och sedan Super Nintendo. Dessutom har vi otaliga gånger åkt på motorvägen förbi Kungsbacka och drömmande sett Super Mario-statyn torna upp sig mot himlen. Det är därför onödigt att skriva hur barnsligt glada vi var att ta oss an deras nya sverigesajt.

Nintendo är också långt ifrån endast nostalgi. Pokémon go är med största sannolikhet årets fenomen och gör Nintendo till ett starkt varumärke för framtiden. Det gör också att de hade stora krav på sin nya sajt. När de kom till oss hade de haft problem med CMS som inte längre fick uppdateringar och hade beslutat att gå över till ett framtidssäkert system. Stort fokus fanns på öppen källkod hela vägen från webbsidan till servern. Vårt enda motkrav var att de skulle återlansera 8-bitar-konsollen och när det visade sig att det redan var gjort var det bara att sätta igång.

Vi har installerat och optimerat en webbserver för snabb prestanda. Helhetslösning webb, server, import och anpassnignar för effektiv hantering. Vi har även haft ett nära samarbete för att lägga in alla Nintendos produkter och titlar med fokus på lätthanterlighet för både de som arbetar på Nintendo och för användare som skall besöka sidan. Vidare utvecklade vi en avancerad sök/filterfunktion som sträcker sig långt utanför ett vanligt standardsök.

Gå till sidan

Funktioner i fokus

  • Avancerad sök/filterfunktion
  • Optimerad server
  • Flerspråksstöd
  • Effektiv hantering/importer

Adress & kontakt

Tveka inte på att höra av er! Kom in på en kaffe så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda!

Kungsgatan 48A
411 15 Göteborg
Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel: 031-38 60 600

Webbproffs är en del av W&N Media AB

Kontaktformulär

Fält markerade med * är obligatoriska